Arbeidsrecht

Iedereen heeft te maken met het arbeidsrecht. Aan de ene kant als werkgever, aan de andere kant als werknemer. Om scherp te blijven, begeleidt Rohe Advocaten zowel werkgevers als individuele werknemers bij het aangaan van arbeidsrelaties, geschillen in het arbeidsrecht, geschillen rondom arbeidsongeschiktheid, functioneringstrajecten en indien nodig bij de beƫindiging van arbeidsrelaties.

U bent daarom bij ons in goede handen voor advies en procedures over managementcontracten, positie directeur, loon en emolumenten, concurrentie- en relatiebeding, arbeidsongeschiktheid en ziekte, collectief arbeidsrecht, medezeggenschapsrecht, pensioenregelingen, overgang van onderneming, arbeidsrecht en faillissement, ontslagen, (dis)functioneringstrajecten, dossieropbouw, reorganisaties, afvloeiingsregelingen en sociaal plan.

Dicht bij het arbeidsrecht ligt de overeenkomst van opdracht, waar bijvoorbeeld free lancers onder vallen. De advocaten van Rohe Advocaten beheersen ook dit rechtsgebied en kennen de vele valkuilen. Rohe Advocaten heeft alle kennis in huis om u als opdrachtgever of als opdrachtnemer te adviseren en bij te staan.

Contactpersoon Maarten Hilberdink